dinsdag 16 augustus 2016

Dag 13 en 14

Vandaag vertrekken we uit New York. We pakken de laatste dingen in en maken ons dan klaar om de huurauto te gaan ophalen aan de luchthaven. In plaats van een normale taxi bestellen we een Uber. Volgens Amyir werkt dat perfect in New York. Ook kunnen we Amiyrs kortingscode van $20,- gebruiken, scheelt toch weer de helft van de ritprijs. We zetten alle koffers al buiten op de stoep en bestellen dan de Uber via de Uber app. Binnen 15 minuten staat deze netjes voor onze neus (we konden via de app zelfs volgen waar de Uber taxi zich bevond). De chauffeur laadt alle bagage in en al snel zijn we onderweg naar Jamaica (niet het eiland maar dit is de wijk waar de luchthaven ligt). Aangekomen bij Budget Carrental laden we alle spullen uit, melden we ons aan en laden we onze bagage in onze auto (een Nissan Rogue). We krijgen alles er maar net in maar net gaat ook. Al snel rijden we richting South Hadley MA maar spijtig genoeg hebben we wel wat files onderweg.



Tegen een uur of 3 komen we aan bij onze derde AirBnB. Een mooi huis in een straatje van 10 identieke huizen. Het is zeker de mooiste en ruimste tot hier toe. We laden snel de spullen uit en rijden dan naar Six Flags New England. We parkeren niet op hun parking maar op een betalende privé parking ($10 ipv $25). We wisselen onze e-tickets in voor onze jaarpassen. Na een scan van de pas en onze rechter wijsvinger kunnen we op naar de eerste achtbaan. Tot onze verbazing ontpopt Tessa zich tot een echtte adrenaline junkie. Ze gaat mee in alle achtbanen waar wij ook in gaan en hoe extremer hoe beter. Is dit onze Tessa? We genieten van onze dag in het pretpark en hebben ongeveer alles kunnen doen wat we wilden doen want erg druk is het niet. De achtbaan met de Virtual Reality ervaring heeft de langste wachtrij (30 min) en bij de meeste is het max 10 minuten. Tegen half 9 houden we het voor gezien want we moeten nog gaan eten. We rijden naar de Longhorn Steakhouse en kunnen gelukkig nog binnen. Tessa besteld een cheeseburger en de rest besteld een lekkere steak. Het is al na 10-en als we doorrijden en om 11 uur gaan onze lichten uit. Morgen ipv nog een dag park gaan we een relaxdagje doen daar de voorspellingen niet echt goed zijn.











------------------------------------
 
Vandaag slapen we lekker uit en bezoeken we de Holyoke Mall. We kopen nog enkele dingen en rijden dan terug naar het huisje om de laatste dingen te wassen. Op deze manier komen we met zo weinig mogelijk vuile was terug. We gaan ’s avonds eten bij de Olive Garden en lopen daarna nog even binnen bij de Party City. Eenmaal thuisgekomen pakken we al 1 koffer definitief in. De rest van de spullen worden ook verder ingepakt want morgen staan we vroeg op. We willen namelijk zoveel mogelijk tijd overhebben om in het waterpretpark door te kunnen brengen en we hebben een rit van 5 uur voor de boeg.

1 opmerking:

  1. Wauw Tessa; stoer hoor! Een geode reis gewenst en alvast veel water fun! x Ess

    BeantwoordenVerwijderen