maandag 14 augustus 2017

Dag 8 Las Vegas - Springdale (Zion NP)

Bye bye Las Vegas maar eerst nog even een foto maken bij het welbekende Las Vegas welkombord. Gisteren stond er een rij van wel 80 man te wachten om een foto te maken maar deze ochtend staan er gelukkig maar een man of 10 voor ons. We laten iemand even een paar foto's van ons 4 samen maken en gaan daarna lekker ontbijten bij Mr Mamas Breakfast and Lunch. Zeker een aanrader mocht je ooit in Las Vegas komen. Het eten is super lekker en meeeeeer dan genoeg. Karine had bij haar eten een paar pannenkoeken besteld en dacht kleintjes te krijgen maar kreeg pannenkoeken die groter waren dan haar bord. Ze kreeg er een binnen, de andere hebben we dan maar in een doggy bag meegenomen.







We rijden naar de Valley of Fire. We bekijken de verschillende mooie rotsformaties en de Petroglyphs die je in het park kan vinden. Het is jammer genoeg veel te warm om een van de wandelingen te doen. Het is zo warm dat het zelfs afgeraden wordt om wandelingen te doen!























Zodra we alles bekeken hebben rijden we verder naar Springdale. Dit ligt aan de ingang van Zion NP. In de zomer mag je niet met je eigen auto het park in dus we pakken de bus om een deel van het park te bekijken. Tessa heeft wat buikpijn dus die blijft in het hotel terwijl wij de Emeralds Pool trail doen. Een korte wandeling naar een paar kleine watervalletjes. De wandeling was wel kort maar toch langer en steiler dan dat wij verwacht hadden. Enkele dagen later voelen we onze benen nog altijd!
Na deze wandeling is het toch al wat laat geworden en wij rijden met een van de bussen terug naar het hotel. We eten nog even iets en kijken wat TV. De oogjes vallen echter al snel dicht.
Morgen rijden we door naar Bryce NP.

1 opmerking:

  1. Het blijft toch bijzonder dat ieder NP zo anders is dan de andere; gaaf hoor! x Ess

    BeantwoordenVerwijderen