woensdag 9 augustus 2017

Dag 3 San Francisco - Fresno

Nadat we allemaal een nacht goed hebben kunnen slapen, staan we pas laat op. We ontbijten en pakken dan al onze spullen in. We halen de auto terug op aan de valet service en rijden dan richting de Painted Ladies. Deze zijn vrij bekend en dat is ook te zien aan de hoeveelheid toeristen. We nemen een paar foto's van deze bekende huizen en rijden dan naar een van de bekendste toeristische attracties die je met de auto doet: Lombard Street.
Het super bochtige en super steile straatje is een komen en gaan van auto's en toeristen te voet. Na ons ritje door de straat kunnen we beneden nog net een plekje vinden om een paar foto's te maken en we maken ons daarna snel uit de voeten.
Op naar de Golden Gate Bridge. Spijtig genoeg is het net als gisteren nogal mistig en we kunnen de top van de brug dan ook niet helemaal zien. Na wat foto's aan de ene kant van de brug is het tijd om naar de andere kant te rijden. We rijden wat de bergen in om hier ook nog enkele mooie plaatjes te schieten maar de bewolking hangt wel erg laag dus de rit naar boven breken we halverwege al af. We kunnen met wat geluk een parkeerplekje bemachtigen en maken snel wat foto's van de brug voordat we weggeblazen worden door de wind. We hebben San Francisco nu wel gezien en rijden rond de baai richting de San Francisco Premium Outlet. Was het net geen 17 graden in San Francisco hier is het al een graad of 10 warmer. We eten even een broodje bij de Subway en gaan dan wat shoppen. We hebben wat kleren kunnen kopen bij Old Navy, Under Armour en Columbia. Hierna zetten we onze rit verder richting Fresno. Spijtig genoeg is het onderweg druk en we verliezen dan ook wel wat tijd. Rond 7 uur komen we eindelijk aan in Fresno. Snel even inchecken bij Best Western Fresno Airport, onze auto uitladen en dan kunnen we gaan eten bij BJ's. Het eten smaakt heerlijk en delen met z'n vieren een toetje. Nog even een snelle stop aan de supermarkt voor een koelbox en wat drinken voor morgen. Terug in het hotel kijken we nog even wat TV en schrijf ik de blog voordat we weer in ons bedjes kruipen. Morgen vroeg op want Sequoia NP staat op het programma. Niet echt veel kilometers maar veel bergwegen dus dat gaat niet echt snel vooruit.

1 opmerking: