zaterdag 19 augustus 2017

Dag 13 Denver

We staan bijtijds op, geniet van het ontbijt en rijden dan naar het waterpretpark. We kopen bij de plaatselijke supermarkt een Family Pack waarmee we met z'n vieren binnen kunnen en in de middag kunnen geniet van een pizza + drankjes. We zetten onze auto op de preferred parking waardoor we al eerder in het park binnen mogen (kwart na 9 ipv 10 uur). We kopen nog een Tube Valet pas waarmee we bij een deel van de attracties de rij kunnen voorsteken. We nemen plaats onder een boom zodat we zeker genoeg schaduw hebben gedurende de dag en gaan dan aan onze attracties beginnen. Er zitten originele attracties bij. Soms een kruising van de Prihana en Fata Morgana in een, dan weer een spel in een waterattractie. Ze hebben zelfs een gondola waarmee je van het ene deel van het park naar het ander deel kan. We genieten volop en de tijd vliegt. Rond een uur of 1 eten we onze pizza op en daarna gaan we weer een boel attracties doen. Tegen een uur of 5 begint het zachtjes te spetteren en besluiten we er een eind aan te maken. We rijden terug naar het hotel waar we weer voor niets kunnen eten en ook de gratis cocktails glijden weer goed naar binnen. We kijken nog even een film voordat we onder de wol kruipen.
Morgen rijden we via Rocky Mountains NP naar Cheyenne. Hier hebben we geen WIFI dus het volgend verslag gaat een paar dagen op zicht laten wachten.
Maandag gaan we naar de zonsverduistering kijken (met miljoenen Amerikanen als we de berichten mogen geloven en dinsdag rijden we dan verder naar Moffat waar we slapen in een silver bullet caravan.

1 opmerking:

  1. Wat een groot park en wat een unieke attracties. Alvast een mooie maandagavond met een perfecte zonsverduistering gewenst. Hoop dat je snel weer wifi hebt. X Ess

    BeantwoordenVerwijderen