zaterdag 12 augustus 2017

Dag 6 Death Valley - Las Vegas

Zelfs vroeg in de ochtend is het al warm in Death Valley. Snel ontbijten en dan gaan we nog even een deel van het park bekijken voordat het echt te heet wordt. Eerst stoppen we bij Zabriskie Point en bekijken het schitterende kleuren spektakel. Dan wordt het tijd om de off road capaciteiten van onze auto uit te testen op de Twenty Mule Team Canyon. De rit over deze onverharde weg is hobbelig en regelmatig moeten we de grote kuilen en stenen ontwijken. We zijn toch blij als we uit de canyon zijn maar het was een leuke rit om te doen met onze auto. Dan rijden we de bergen in om vanaf Dante's View naar het volledige park te kijken. Vanaf boven krijg je goed een idee hoeveel zout er in Death Valley is en hoe groot het park is.














Hierna wort het tijd om Death Valley achter ons te laten. Op naar Las Vegas! Via Shoshone rijden we naar Pahrump waar we bij Denny's gaan lunchen. Snel nog even tanken en dan rijden we naar het vlak bij Las vegas gelegen Red Rock Canyon. Via een rondrit van 21 km bekijken we de verschillende rotsformaties in het park.

















We zetten onze weg verder en rijden naar ons hotel; The Excalibur. Bij de ingang zetten we onze bagage af en laten deze later op onze kamer bezorgen. We parkeren de auto in de garage en lopen dan via het casino naar de incheck balie toe. Het is mega druk maar zien dat je ook online kan inchecken. Dit scheelt veel tijd en enkele minuten later zijn we al ingecheckt en kunnen we naar ons kamer. We zitten op de 19e verdieping in kamer 19235. Vanuit onze kamer kijken we recht op de New York New York. We hebben nog wat eten bij ons dus we eten snel een hapje in onze kamer voordat we The Strip gaan ontdekken. Met een treintje gaan we eerst de Mandalay Bay en de Luxor bezoeken. We kijken onze ogen uit naar de thema's in de hotels. Ondertussen is het al donker geworden en nu komt Las Vegas eigenlijk echt tot leven. Via de MGM lopen we richting de Paris. We stoppen nog even in de M&M en Coca Cola winkel voordat we de fonteinenshow bij de Bellagio gaan bekijken. De kinderen genieten en we besluiten nog een voorstelling te bekijken. Nu beginnen onze voetjes toch wel zeer te doen en we lopen via de New York New York terug naar ons hotel. Tijd om te gaan slapen. Morgen gaan we een beetje rustig aan doen.


1 opmerking:

  1. Was t moeilijk kiezen Tessa? Nog kousen gekocht? Mooie foto's! Blij dat er weer een blog is:) x Ess

    BeantwoordenVerwijderen