maandag 5 juli 2010

Dag 5

Vanochtend lekker uitgeslapen. Spijtig genoeg regent het weer dus geen Aquatica vandaag (misschien morgen). Na een rustige start vertrokken om ergens te gaan ontbijten. Het was druk onderweg en pas tegen de middag kwamen we aan bij de Cracker Barrel. Het was er mega druk. Blijkbaar was het vandaag ook nog een vrije dag en hadden veel Amerikanen hetzelfde idee als ons. We moesten 20 minuten wachten op een plaatsje. Tegen dat we konden gaan ontbijten was het 12u30 en tegen een uur of 1 kregen we eindelijk ons ontbijt. Eitjes, bacon, brood, muffins, vers sinaasappelsap en chocomelk voor de kids. Het was genoeg.
Met ons 'ontbijt' achter de kiezen op weg naar Jo-Anne maar omdat het nog erg druk was onderweg eerst nog maar gestopt bij de Jungle Golf voor een rondje op het Serengeti parcours. Niet echt hoogstaand moeilijk maar meer dan geweldig voor de kinderen die ieder zelfs een keer een hole-in-one hebben gescoord.
Hierna naar Jo-Anne's gereden om wat knutselspullen en scrapbook spullen te halen. We hebben dit nog nooit gedaan maar het ziet er erg leuk uit en Karine gaat dit zeker lukken. Na het shoppen terug naar de villa om een verfrissende duik te nemen in ons zwembad. We hebben hier lang ingelegen. Daarna lekker zelf gekookt en een lekkere douche genomen. Ondertussen zijn de hemelsluizen weer open gegaan. Hopelijk is het morgen droog want dan willen we naar Aquatica.

Dat was dag 5 nog 10 te gaan!

3 opmerkingen:

  1. Lieve Laura en Tessa (en natuurlijk papa en mama),
    Hier eens een berichtje voor jullie. Wat doen jullie allemaal leuke dingen zeg, wij zijn wel een beetje jaloers hoor! En jullie hebben ook al leuke dingen gekocht lezen wij. Jammer van al die regen maar gelukkig laten jullie daardoor niet de pret bederven. Nog heel veel plezier en we zijn erg benieuwd naar de volgende verhalen.
    Heel veel liefs en knuffels,
    Esther en René xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo allemaal,
    jammer dat het zo vaak regent.
    We genieten volop van jullie leuke avonturen.
    Blijf genieten want eens gaat de zon schijnen!
    Hopelijk is het donderdag beter weer.
    groetjes en knuffels van opa en oma .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijke vakantieverhalen hebben jullie hoor en een leuk blog!! Veel plezier verder!

    BeantwoordenVerwijderen