dinsdag 13 juli 2010

Dag 13

Vandaag lekker lui gedaan. Laat opgestaan, wat gezwommen en gerelaxed. De kinderen vonden het niet erg en genoten zeer van het zwembad. Tegen een uur of 3 ons omgekleed en richting supermarkt gegaan voor een laatste ronde boodschappen. Meteen ook wat producten voor thuis ingeslagen. Nu maar hopen dat we niet over ons gewicht van de koffers heen gaan. Op de terugweg gestopt bij de Twisty Treat voor een klein ijsje. Nou ja dat van Tessa was redelijk klein maar dat van ons viel zwaaaaaaaar tegen. Was toch wel ietsje meer dan verwacht (zie foto's). Tessa had de small en de rest had een large. We hadden de keus uit maar liefst 36 smaken. Tessa nam Strawberry, Laura Cotton Candy, Sander Dark Chocolate en Milk Chocolate door elkaar heen en Karine Butter Pecan. De kids hebben ze niet eens opgekregen zoveel was het!
Hierna terug naar het huisje gereden waar de kinderen nog wat gezwommen hebben en wij alvast een gedeelte van onze koffers gepakt hebben. Dat scheelt donderdag weer wat werk.
In de avond zijn we bij de Olive Garden gaan eten. Lekker Italiaans! De porties waren weer ruim voldoende. We hebben zelfs een doggy bag mee naar huis genomen. Was te veel maar te lekker om weg te gooien. Zo direct lekker onze tram in want morgen gaan we naar Kennedy Space Center.

3 opmerkingen:

  1. Ik wil ook zo'n IJS!! Kun je geen ijsje meer noemen! Mmmmmmmm, lekker genieten. Helaas zit het er bijna op voor jullie. We hebben genoten van jullie verhalen en zien jullie vrijdag rond 12.00 uur op Schiphol.
    heel veel liefs en knuffels, xxx
    Esther (en René)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo daar,

    De stoelen voor de vlucht naar Amsterdam zijn geregeld, nu op rij 4 en 5. Weer aan de rechterkant want de kans is groot dat er op de Polderbaan geland gaat worden. Dan kun je nog wat van Haarlem en Velserbroek zien.

    Veel plezier de laatste paar dagen!
    René

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog een dag en dan zit het er voor jullie op, we hebben genoten van de verhalen en leuke foto's en wensen jullie een goede thuis komst.
    De bedden staan klaar dus rust maar lekker uit.
    Opa en Oma XX

    BeantwoordenVerwijderen