maandag 12 juli 2010

Dag 12

Vandaag gaan we een laatste keer gebruik maken van onze pretpark tickets. Ze hebben hun geld dubbel en dwars opgebracht. Net voor 9 uur komen we het park binnen en nemen de zelfde stoelen als de vorige keer (aan de Walkabout Waters). Nu het nog rustig is gaan we eerst wat glijbanen doen. Met z’n allen op de Walhalla Wave. Dit is een grote rubberen ronde boot waar je met z’n 4-en in kan. Voor de zekerheid bij Tessa nog even een zwemvestje aangedaan daar ze wat schrik heeft. Dan naar beneden. De band komt regelmatig redelijk rechtop te staan en na de helft van de rit in het licht te hebben gevaren volgt de rest in het pikkedonker. Tessa heeft schrik en ook Laura vindt het niet super. Dan op naar de Whanau Way glijbanen aan de andere kant van het park. Hier is het al iets drukker. Twee aan twee gaan we de glijbanen af. Ze gaan hard en zijn fun om te doen. Dan gaan Karine en Sander de Omaka Rocka glijbanen doen. Nee dit is nog niks voor de kids maar zeer leuk om te doen. Dan op naar de favoriet van de kinderen; De Roa’s Rapids. Hier kunnen ze geen genoeg van krijgen. We zullen ze in de loop van de dag dan ook nog vaak doen. Hierna gingen de kinderen de Walkabout Waters in. Hier kunnen ze zich zeer goed in vermaken. Ondertussen is het al middag en we gaan dan ook lekker iets eten. Net als de vorige keer brengen we een bezoek aan de Mango Market. We kiezen dit keer voor de Family Value Meal. Dit zijn 4 pizza’s + emmer frietjes + 4 drankjes voor slecht $ 24,99 ex BTW.
We zijn nog maar net terug bij onze stoelen of het begint te spetteren en al snel regent het flink. We zitten gelukkig onder een parasol dus onze spullen blijven droog. Ach nat zijn we toch al van al dat water dus die regen deert ons niet. Karine gaat zelfs van de gelegenheid gebruik maken om de Taumata Racer te doen nu het daar iets rustiger is. Na een 20 minuutjes is het weer droog en kunnen we weer genieten van het goede weer. Karine doet met Laura nog de HooRoo Run. Hier ga je ook in een grote ronde band naar beneden maar nu niet in kronkels maar recht naar beneden met wat hobbels. Later doet Sander deze ook nog eens met Laura. Verder nog wat gespeeld in de Walkabout Waters en gevaren op de Loggerhead Lane. Tegen een uur of 4 gaan we ons afdrogen want de lucht begint al weer wat donker te zien. Als we buiten komen regent het alweer en moeten we dus even schuilen zodat we droog bij de auto kunnen geraken. Na 10 minuten is het droog en kunnen we naar de auto gaan. We gaan eerst eten voordat we naar Seaworld gaan. Het wordt voor de 3e keer dat we een bezoek gaan brengen aan de Denny’s. We hebben onze buiken weer goed rond kunnen eten. Vooral de Brownies waren weer fantastisch! We moesten aan Laura geen 2x vragen of ze dit dessert wilde.








Op naar Seaworld. Na een snel bezoek aan de Manatees (zeekoeien) zijn we naar de Pets Ahoy! Show gaan zien. Hier doen honden, katten, vogels, ratten en een varken aan mee. Die beesten kunnen deuren openen, touwtje springen, over koorden lopen en nog vele andere trucjes uitvoeren. De kinderen vonden het super en ook wij vonden het leuk om te zien. Dan op naar Shamu Rocks. De show was onze vorige keer goed bevallen en we wilden deze zeker op video hebben. We zijn zelfs nog even op het groot scherm geweest! De show was weer super al was hij vorige keer nog beter. Zoals al gezegd veeeeel beter dan de Believe show die wij maar magertjes vonden.

Dan op naar het sluitstuk van vandaag; het vuurwerk. We hebben weer genoten van dit spektakel. Het blijft altijd magnifiek om dit te zien! Hierbij kwam ook het besef dat onze reis op z’n einde aan het lopen is. Nog 3 dagen te gaan en dan is het weer terug naar huis. Morgen nog even een rustdag want we kunnen dat allemaal goed gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten