donderdag 26 juli 2012

dag 6 (26 juli)

Vandaag doen we lekker lui en staan laat op. Pas na tienen zitten we eindelijk aan het ontbijt. We ruimen nog wat op, doen een paar wasjes en dan is het tijd om nog wat te gaan shoppen.

Op richting Orlando Premium Outlets. Als eerste gaan we een pet kopen voor Laura bij Lids. Net als haar vader past ze de petten die ze bij ons verkopen voor geen meter. We kiezen een mooie uit en we laten haar naam er op borduren (we kunnen hem een uurtje later ophalen). Ook Sander kiest nog een nieuwe pet uit en daar er een actie is krijgt Laura er ook nog een extra. Nog even pizza gegeten bij Villa Fresh en daarna op naar de rest van de winkels. De VISA zal het geweten hebben. Timberland, OshKosh B'gosh, Ann Taylor hadden weer goede klanten aan ons. De hitte is weer net ondragelijk als gisteren en we besluiten het dan ook voor gezien te houden.


Daar we nu toch in de buurt zitten van Downtown Disney rijden we hier naar toe. Een bezoekje aan de LEGO store, de super grootte Disney winkel en nog een paar verplichte fotostops hadden we trek gekregen in een ijsje. We gaan dus lekker een ijsje scoren bij de Twistee Treat! Bij deze vestiging hebben ze alleen wat minder smaken dan bij de vestiging die we 2 jaar geleden bezochten maar ook hier smaken ze heerlijk! We eten onze ijsjes op en slaan ondertussen een babbel met een Amerikaan die er ook met z’n kids een ijsje is gaan halen.












Dan is het tijd om terug te gaan naar de villa maar eerst doen we nog even boodschappen bij de Publix. We hebben we heel wat plastic tassen gescoord. Moeten de vaatwastabletten en het blikje met erwten in aparte zakken? Nou nee hoor dat gaat wel samen en we hebben toch al genoeg plastic tassen om een jaar mee toe te komen!
Eenmaal thuis zijn de kinderen nog even in het zwembad gesprongen terwijl wij het eten klaarmaakten. We hebben lekker buiten gegeten! Met de kinderen in bed leest Karine weer vlijtig verder en ik schrijf de blog van de afgelopen 2 dagen. 
We zijn er nog niet uit of we morgen naar een van de Disney waterparken gaan of naar Animal Kingdom. We zullen dat morgenochtend wel beslissen.

6 opmerkingen:

  1. Wat n leuke pet Laura, ben benieuwd naar de andere. Bij Tessa zie ik n leuke dolfijnenketting, die is ook vast nieuw. Ben benieuwd naar de keuze van t park vandaag. Lezen we morgen wel weer. X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat hebben jullie al weer veel gedaan.
    Mooie pet zeg!
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou jullie hebben de $$$$$ weer laten rollen!
    Altijd leuk om te doen:-)
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, wat doe jullie veel leuke dingen zeg! Mooie pet, moet Tessa geen pet hebben? Geniet nog lekker zoals wij hier ook genieten, 30 graden dus ook heet.
    Knuffels van Opa en kusjes van Oma

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wooooooooooooow mooooooooooooooie pet :Laura

    FOTOMODDELEN ( Laura en Tessa)

    ik zal in plaats van altijd hartsvriendin en zo er bij te zetten gewoon een H er bij oke?

    Lise(H)


    Lise

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beste Fam Nagtegaal

    Ik heb deze week in jullie bloq meegelezen.
    Ondanks de vervelende start met de koffer zijn jullie nu heerlijk aan het genieten, wat leuk om zo mee te kunnen kijken, en voor ons ook leuk om te zien wie de huurders zijn, meestal blijft het bij mail contact.
    Jullie hebben het echt druk, na deze florida reis zijn jullie weer aan vakatie toe.

    Ik heb ook even de site bekeken waar u de disney toegangs kaarten heeft gekocht.
    Dat is echt een mooie site ik ga dit aan meer huurders doorgeven.

    Wij wensen jullie nog een fijne tijd en heerlijk verblijf in onze villa.

    Vriendelijke groeten vanuit Nederland.

    Carla Vink

    BeantwoordenVerwijderen