zondag 22 juli 2012

Dag 2 (22 juli)


Vandaag hebben we al lekker kunnen uitslapen. We waren gelukkig niet zoals de vorige keer al om 4 uur wakker maar rond een uur of 7. Daar we vandaag bericht konden krijgen over de koffer hadden we besloten thuis te blijven.  Maar eerst even boodschappen doen bij de Publix en ook enkele producten kopen (tandpasta, tandenborstels, haarborstel, etc) kopen die in de koffer zitten die we nog moeten krijgen. In Amerika doen ze nog steeds niet moeilijk om een plastic tasje meer of minder. Als je wilt proppen ze 2 flessen drinken in een tas en zelfs de kleine artikelen gooien ze liever in een tasje te veel dan te weinig. Hadden we gewild dan hadden ze de boodschappen nog in de auto gezet ook. Dit is iets wat we in BelgiĆ« echt niet kennen! De Publix is echt om de hoek en we zijn dus ook al weer snel terug.
We hebben lekker ontbeten en daarna was het tijd om een duik te nemen in het zwembad en de blog te schrijven over de eerste dag. Dit was een mooie manier om een beetje te acclimatiseren.  Op een gegeven moment kregen we bezoek van enkele kraanvogels die toch wel heel dichtbij kwamen.


Tegen de middag zijn we maar uit het zwembad gegaan want ook de zonnebrand zit nog in de ontbrekende koffer.  Een snelle lunch en dan gaan Karine en Laura al lekker douchen. We kijken in de middag nog wat TV, lezen wat of internetten. We hebben nog niks gehoord over de koffer dus we proberen zelf maar eens contact op te nemen. Diegene die iets zou weten was er niet en ze zouden ons later terugbellen.
Daar we toch nog wel enkele essentiƫle dingen missen gaat Karine met de kinderen naar de Walmart voor dingen als zonnebrand en teenslippers voor de kinderen. Nadien hebben Sander en Tessa nog lekker in het zwembad gezwommen. Nadat ook zij in de douche geweest waren hebben we thuis gegeten (soep voor Tessa en de rest pasta). Nog steeds niks gehoord ivm de koffer dus nog maar eens contact opgenomen. Ze hebben nog geen nieuws! Doeme de hele dag dus voor niks thuis gebleven. Maar ja we zijn ondertussen wel lekker aangepast aan het weer in Florida.
Sander was nog heel even naar buiten gegaan en kwam daarbij nog een andere inwoner van Florida tegen. Wel eentje om wat afstand van te bewaren. Vlak bij de deur zat een zeker 40cm lange slang die de omgeving langs de deur aan het verkennen was.  We hebben het beestje toch maar een beetje in de gaten gehouden en na een half uurtje had het zich verplaatst naar het  grasveld aan de achterkant van het huis. Meteen de kinderen toch wel duidelijk gemaakt dat ze best niet op het gras lopen de komende dagen daar er altijd wel een slang in zou kunnen zitten.
Tegen een uur of 8 zijn de kinderen gaan slapen en wij kijken nog wat TV, Karine leest verder in haar boek op de tablet en ik schijf al vast dit verslag. Straks lekker slapen en morgen als alles mee zit een rit met een airboat en wat shoppen.

7 opmerkingen:

  1. Balen van de koffer zeg maar gelukkig kun je genoeg alternatief vinden in de winkels in de buurt!
    Oei een slang, tsja, dat zijn nou van de beesten die je liever achter glas zou tegen komen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Brrr, eng zo'n slang zeg; pas maar op! Gelukkig vermaken jullie je prima daar. Leuke foto's; kunnen we lekker op afstand meegenieten. Have fun, x Ess

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tjee, wat vervelend dat er een koffer nog niet is. En ook raar dat ze bij Air lingus zo weinig drinken aan boord hebben. Ik heb dit al op meerdere blogs gelezen.
    Hoop dat de koffer snel komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oei jammer van die koffer he,
    ook juist de dinge die je direct nodig had.

    oei en die slang komt ook niet op het juiste moment he.

    Lise ( hartsvriendin van Laura)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Balen dat de koffer er nog niet is. Misschien kunnen jullie regelen dat de koffer bij het management wordt afgeleverd. Zo hoeven jullie niet weer een dag in de villa te wachten.

    grt
    Patrick (Orlandofans.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vervelend voor jullie dat je niet over al je spullen kunt beschikken die je ingepakt had. Hopelijk is het probleem snel opgelost en kunnen jullie op pad maar zo te zien komen de tijd wel door. Wij vermaken ons ook prima met dit hele mooie weer. Hebben al veel gefietst en willen dinsdag naar de kust toe. Knuffels van opa en oma.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lastig zo'n vermiste koffer, hoop dat je hem snel krijgt.
    Wel eng zo'n slang, brrrr.
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen