maandag 23 juli 2012

Dag 3 (23 juli)

Vanochtend gaat onze wekker al rond een uur of 6. Ja we moeten er vroeg uit want we willen tegen half 8 al de deur uit. Weer lekker ontbeten en na een telefoontje met Wild Willy’s Airboat Tours (even checken of het droog gaat blijven) zijn we weg. Na een dik uur rijden zijn we aangekomen bij Wild Willy’s Airboat Tours. We worden vriendelijk ontvangen en binnen 5 minuten zitten we op onze privĂ© airboat onder begeleiding van Captain Dan. Als snel vlogen wemet flinke snelheid over het water. Tijdens onze rit zagen we zeer veel libelles (meer dan ik er tot nu toe in mijn hele leven bij elkaar had gezien), alligators en vogels (waaronder de bald eagle). Na een zeer leuke rit van bijna een uur mochten we een baby alligator vasthouden. Enkel Tessa durfde dit niet. De anderen hebben er leuke foto’s aan overgehouden. 









Hierna zijn we richting The Loop gereden waar we een bezoek hebben gebracht aan Michael’s , Old Navy en Claire’s. Met een paar zaken en vele dollars armer zijn we toen in de auto gestapt en richting BJ’s Restaurant en Brewhouse gereden voor het middageten. Sander heeft hier tijdens het eten een witbier geproefd (Belgian style NitWit witbier; best lekker trouwens). De maaltijden waren van lunch grootte maar voor ons was dit toch meer dan voldoende. Bij het buiten komen begon het net te regenen en we hebben moeten rennen naar de auto omdat het steeds harder begon te regenen. Redelijk nat zaten we in de auto en nog geen 5 minuten later was het al weer droog. We zijn dan nog doorgereden naar de Florida Mall om daar nog even op de foto te gaan bij de M&M winkel en nog wat te shoppen bij de vele winkels daar. Ook hier zijn we weer met enkele aankopen buiten gegaan.
We zaten nog maar net in de auto of het begon te regenen en enkele minuten later kwam het met bakken uit de lucht vallen. We zijn dus in de regen terug richting villa gereden. Eerst zijn we nog heel even gestopt bij de Publix voor nog enkele inkopen voor morgen en dan op naar de villa waar we snel alles hebben uitgeladen. Hierna zijn we naar Chili’s gereden voor ons avondmaal. Met een coupon hebben we ons voorgerecht gratis gekregen. De kinderen namen ieders pizza en wij hebben de quesadillas genomen. Meer dan voldaan zijn we daarna terug naar de villa gereden. De kinderen slapen ondertussen, ik schrijf de blog en Karine leest verder in haar e-book.

We hebben nog niks gehoord van onze verloren koffer!! Ik hoop morgen toch wel iets te vernemen van Aer Lingus.
Morgen gaan we naar Hollywood Studios dus de wekker zal weer vroeg afgaan zodat we op tijd in het park kunnen zijn.

6 opmerkingen:

  1. Goedemorgen allemaal,
    Wat een verhalen zeg! Alles klinkt te gaaf! Stoer, die foto's met die mini kroko's:) (ik geef Tessa groot gelijk, brrrr, eng hoor). En dan vandaag alweer naar Hollywood Studios; ook heel gaaf! Iedere dag GENIETEN dus! En nu ook nog ff die koffer, dan is dat ook maar weer geregeld. Have fun, xx Ess

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het altijd zo zielig zo'n kleine alligator. Hebben jullie gezien wat ze er mee deden nadat de foto was gemaakt?
    Bij ons werd hij in een kleine koelbox gestopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Altijd leuk zo'n airboat tour.
    Leuke foto's bij de M&M's
    Wel balen dat jullie nog steeds niets over de vermiste koffer hebben gehoord.
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lekker dagje, shoppen, lunchen en dan eindigen bij Chili's, dat is pas vakantie vieren.
    Ik hoop dat jullie snel wat horen van de verdwenen koffer, echt balen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hello fam nagtegaal

    hoe is het afgelopen met de bagage en hebben jullie, jullie huisdier nog gezien( de slang wel te verstaan. groeten uit het druilerige Ierland. Mama en Papa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Love love love the FLorida mall :))). Leuke M&M foto's :). Kan er ook niet voorbij zonder een pic.

    BeantwoordenVerwijderen