vrijdag 3 augustus 2012

dag 14 (3 augustus)

Wat kan het toch goed doen om lekker uit te slapen. We worden dan ook rustig wakker en genieten van het zwembad van onze villa. We spelen en zwemmen er op los en genieten van de zon. We hebben niet veel haast om ergens heen te gaan. Tegen een uur of 3 gaat Karine met Tessa nog even naar de Publix om Tessa haar verjaardagstaart te halen. Eenmaal terug stappen we allemaal de auto in om richting Winter Garden te rijden. Zodra je richting het noorden rijdt rij je een ander Florida binnen. Is de omgeving van Orlando plat de omgeving rond Clermont en Winter Garden is zeer heuvelig. Ook merk je op dat het toerisme nog iets minder de overhand heet gekregen. We brengen een bezoek aan Winter Garden Village. Hier stappen we eerst even de Old Navy binnen en net zo als de keren ervoor komen we nu weer met kleding buiten. Laura en Tessa hebben een T-shirt gekocht die veranderd van kleur bij warm en koud. Wel geinig want je legt je hand erop en de kleur veranderd. Als je het shirt voor de eerste keer vastpakt dan denk je dat er vlekken op zitten. Daarna nog even bij Jo Ann binnen gesprongen voor nog wat bakspullen. We hebben een bon voor 25% korting op alles dus dit komt mooi van pas. Dan kwamen we langs Party City en konden ons niet inhouden hier eens binnen te gaan. Als je ooit iets moet kopen voor een feestje dan is this the place to be!! Je raakt er niet uitgekeken. Van piƱata’s tot hula rokjes, van batman tot prinsessen thema. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Ook heel veel snoep en kleine kadootjes die je er per stuk kan kopen.
We verlaten de toko met enkele kleine items voor mijn 40everjaardag later dit jaar en gaan dan lekker eten bij Five Guys. Dit is een fastfood restaurant zoals McDonalds maar dan wel stukken beter. Ik nam de Bacon Cheese burger met alles erop en eraan, Karine de Bacon Cheese maar dan met maar enkel toppings. Laura nam de Little Cheeseburger (even groot broodje als de normale burger maar dan maar met 1 stuk vlees ipv 2) met tomatenketchup en gebakken uien en Tessa koos voor een hotdog. We bestelde 1 grote normale friet en 1 normale Cajun Style friet. Ze waarschuwden ons dat de porties al groot zouden zijn want eerst wilden we er in totaal 4 bestellen. Blij dit niet gedaan te hebben want dit was al meer dan genoeg! De Cajun frieten waren pikant genoeg en de normale friet was spijtig genoeg nogal zout.
Onze buiken stonden haast op ontploffen toen we buiten gingen. Het was tijd om naar huis te rijden. Ook al was het weer voor vandaag niet echt schitterend voorspeld we hebben niet veel druppels gezien al hadden we het idee dat er rond ons heen toch regelmatig serieuze buien naar beneden kwamen. Thuis nog even rustig wat TV gekeken en dan was het slaaptijd voor de kids. Ik schrijf nog even de blog en Karine begint aan boek 3. Voordat we gaan slapen versieren we nog even de kamer want morgen wordt Tessa 9 jaar!
We zullen dit vieren in Magic Kingdom dus we zullen er weer vroeg uitmoeten. Hopelijk blijft het ook morgen een beetje droog want we willen ook nog even gaan zien naar de Electrical Light Parade en naar het vuurwerk.

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Dat wordt een geweldige verjaardag!
    Die taart ziet er lekker uit ;-)
    Have Fun!
    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dear Tessa, happy birthay to you, in de wei staat n koe en die koe zegt I love you, happy birthday to you! Maak er een magic verjaardag van en we zijn erg benieuwd hoe je het verjaardagskado vindt! Heel veel vejaardagsknuffels van ons , xx Es & Rene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Tessa, lang zal ze leven, lang zal ze leven in Amerika. Een hele fijne dag en geniet van je 9e verjaardag. Heel veel verjaardagsknuffels van Oma en Opa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. gelukkige verjaardag Tessa!!!

    Lise(H)

    BeantwoordenVerwijderen