dinsdag 4 oktober 2022

Dag 21 (5 oktober)

We slapen deze ochtend een beetje uit want we hebben geen haast. We kunnen ontbijten in het hotel (karig want niks van vlees of kaas). We pakken onze koffers en rijden richting Sands Space History Center. Daar hebben ze ook een viewing area staan (gratis) waar je de lancering van de SpaceX Crew-5 kan zien. Alles perfect georganiseerd: parkeerplaats met parkeerwachters, politie dat het verkeer regelt en 2 mooie tribunes vanwaar je de lanceerden in de verte kan zien zonder enig obstakel ervoor. 
We nemen plaats en wachten tot 12u00 om de raket richting het ISS zien vertrekken. Een stuk fellere vlam en ook al zitten we een stuk verder af dan gisteren duidelijk te zien. Na de lancering lopen we terug naar de auto en rijden we richting onze eindbestemming; Miami Beach. Onderweg stoppen we nog even bij een Denny's voor onze lunch en ook nog bij een Twistee Treat voor een lekker ijsje. 
Gelukkig hadden we deze tussenstops want het is pas na 18u00 dat we aankomen aan ons hotel (sowieso veel kilometers rijden maar ook wel wat file onderweg). Karine checkt in terwijl ik even in de auto wacht voor de deur. We zetten onze auto in een parkeergarage een blok verder en lopen dan met onze bagage naar het hotel. Rap even alles op de kamer zetten en dan gaan we nog even richting strand voordat de zon onder is. Nadien eten we nog ergens Mexicaans (Karine vond het niet lekker, ik wel ok) en doen we nog een paar boodschapjes bij een lokaal supermarktje. We kijken nog even naar de Masked Singer USA en Legomasters terwijl ik de blog bijwerk. Dan licht uit en proberen te slapen. Gaat wat moeilijk want veel lawaai in het hotel (zitten 2 kamers achter receptie) dus op een gegeven moment allebei maar onze oordoppen ingestoken. Morgen laatste dag van onze vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten